Tuesday 23 March 2010

Lelukeskustelua (Yle-X:n aiheesta inspiroituneena)

Kuumimmat lelut oli ja olleet aina ehdottomasti itelle Legot. Niistä rakensin vaikka mitä ja kovimmissa sotaleikeissä vähän punaista tussia & liitua ukkojen naamapalikkaan ja johan oli kovan näköistä :D Samat ukot ja värjätyt (ja myös pahimmissa damageissa vähän myös kulutetut) pääpalikat edelleen tallella, ja nykyään pikkuvelillä käytössä.

Legojen lisäks leikeissä mukana He-Man figuuri läpinäkyvällä vihreällä miekalla, Transformers:sta keltainen autorobotti jne. jne. jne.

Legendaarisin silti oma nalle, Ville joka nyt 26-vuotiaana edelleen hyvässä kunnossa (ja vain kerran silmä liimattu paikalleen). Koko elinikänään, melkein nykyäänkin, Ville ei koskaan saanut matkustaa repussa ilman että "se sai ilmaa" ja olla myöskään sitä pestessä kasvot alaspäin ;)

Nykyään omaa hyllyä koristaa Lego Star Wars "X-Wing Fighter" ja legendaariset hahmot siinä sivussa (http://shop.lego.com/ByTheme/Product.aspx?p=6212&cn=240&d=322) - näin se Legon uusi tuleminen tuo "trendikkään mahdollisuuden" palata ajassa taaksepäin ;)

Gameboy löytyy alkuperäisenä, ja käytettynä ostettu uudempi painos (läpinäkyvä versio - tätä vastaava: http://idisk.mac.com/nlecuona/Public/pics_forums/gameboy_clear_1.jpg) ja pelejäkin kun vielä löytyy (kaikki vanhat tallella), niin ei paha.

Mitäs leluja muilla on ollut?

No comments:

Post a Comment